Beter presenteren

Duur

1dagdeel

Locatie

Data

Najaar 2024

Kosten

€399,- excl. 21% btw

Subsidie

-

Taal

Nederlands

Resultaat

-

Beter presenteren

Hoe kom je zelfverzekerd over als je presenteert? Hoe zorg je dat je boodschap overkomt? Hoe hou je iedereen geboeid? En waar laat je eigenlijk je handen? Na deze presentatietraining blijft je boodschap beter plakken, ben je overtuigender en heb je meer plezier in presenteren.

Voor wie is deze workshop?

Groenondernemers en hoveniers die het beste uit zijn of haar presentaties wil halen en daarbij dicht bij zichzelf wil blijven. De training is uitermate geschikt voor professionals die grote tenders en inschrijvingen moeten toelichten.

Wat ga je leren?

We geloven dat presenteren een vaardigheid is die je leert door te doen en feedback te ontvangen. Je presenteert dus je eigen bedrijf, je vertelt jouw eigen verhaal. Ideaal dus als voorbereiding op een belangrijke presentatie.

  • Hoe maak ik een boodschap die blijft plakken?
  • Waar laat ik mijn handen?
  • Hoe versterk ik met lichaamstaal mijn boodschap?
  • Hoe blijf ik het publiek boeien?
  • Hoe bouw ik mijn verhaal op?

Na afloop presenteert u met meer zelfvertrouwen en weet hoe belangrijk voorbereiding daarbij is. kent u de social media kanalen en ziet mogelijkheden om deze effectief in te zetten om uw eigen boodschap goed over het voetlicht te brengen.

De training Beter organiseren is prima te combineren met deze training.

Data & Locaties

Najaar 2024.

Kosten & Investering

De kosten voor deze workshop bedragen € 399,- per cursist.

Van hovenier
naar projectleider

“Ik begon als (vakbekwaam) hovenier, maar dankzij de juiste opleiding ben ik nu trots een (aankomend) projectleider te zijn. Elke tuin vertelt een verhaal, en ik ben klaar om die verhalen te coördineren en tot leven te brengen”.

Simon

Twijfel je nog?

Stel dan al je vragen aan een groen-
professional tijdens het digitale vragenuur.

Of loop een proefdag of proefavond
mee en beleef het zelf.