Beter verkopen

Duur

1 dagdeel

Locatie

Data

Najaar 2024

Kosten

€399,- excl. 21% btw

Subsidie

-

Taal

Nederlands

Resultaat

-

Beter verkopen

Iedere vakman die met passie over zijn vak kan vertellen – met twinkeling in de ogen –  kan in principe prima verkopen. Klanten herkennen zich in vakmensen die prachtige ontwerpen maken, waarom het verstandig is onderhoud uit te besteden of hóe iemand maximaal kan genieten van zijn tuin. We denken na over adviezen om acquisitie en communicatie zó in te richten dat de potentiële klant zélf contact opneemt. Dat is het fijnste, want dan kan een verkoopgesprek effectiever verlopen. Hoe kun je vertrouwen winnen? Het komt allemaal aan bod in deze training.

Voor wie is deze workshop?

Deze training  is geschikt voor hoveniers die met meer succes aan de weg willen timmeren. In het eerste gedeelte bespreken we hoe marketing en acquisitie planmatig en succesvol is. In het tweede gedeelte oefenen we met verkoopgesprekken. Marketing en acquisitie planmatig aanpakken.

Vragen die centraal staan zijn: Hoe kan ik mijn bedrijf het beste presenteren? Hoe krijg ik meer klanten? Welke communicatiemiddelen moet ik daarbij inzetten? Hoe kan ik planmatig acquireren?  Deelnemers aan deze workshop leren zowel van de trainer als van elkaar.

Wat ga je leren?

• Bekender worden
• Communicatie om klanten te werven
• Planmatig acquireren
• Het verkoopgesprek
• Verkoopvaardigheden

Na afloop van deze workshop gaat u met vertrouwen in gesprek met mogelijke nieuwe klanten.

Deze workshop is prima te combineren met trainingen Beter onderhandelen en Beter begroten.

Data & Locaties

Najaar 2024.

Kosten & Investering

De kosten voor deze workshop bedragen € 399,- per cursist.

Van hovenier
naar projectleider

“Ik begon als (vakbekwaam) hovenier, maar dankzij de juiste opleiding ben ik nu trots een (aankomend) projectleider te zijn. Elke tuin vertelt een verhaal, en ik ben klaar om die verhalen te coördineren en tot leven te brengen”.

Simon

Twijfel je nog?

Stel dan al je vragen aan een groen-
professional tijdens het digitale vragenuur.

Of loop een proefdag of proefavond
mee en beleef het zelf.