Sterk in je werk

Duur

3 dagen verspreid over ca. 6 weken

Locatie

Data

Meerdere startdata in 2024

Kosten

Kosteloos*

Subsidie

MDIEU

Taal

Nederlands

Resultaat

Erkend branche certificaat VHG

Sterk in je werk

Op zoek naar een training om jouw medewerkers sterk in hun werk te laten staan? Lees dan hieronder verder en schrijf je medewerkers eenvoudig in voor deze in company training bij jullie op locatie.

Voor wie is deze opleiding?

De training Sterk in je Werk focust bij medewerkers op hoe zij in hun werk staan, hoe zij zich verhouden ten opzichte van collega’s en hoe zij zich willen ontwikkelen binnen het bedrijf. Dit gebeurt in drie groepssessies en tijdens twee 1-op-1 coachingsmomenten – een aan het begin en een aan het einde van het programma.

Wat ga je leren?

De eerste twee groepssessies beslaan het onderwerp (non-verbale en verbale) communicatie tussen collega’s en met de werkgever. Zo leren deelnemers bijvoorbeeld over het stellen van open en gesloten vragen en krijgen ze tips over de communicatie met de werkgever. In de derde groepssessie komt er een sterkte-zwakteanalyse aan bod en bespreken deelnemers hoe ze in hun loopbaan staan. Ze krijgen vragen over hoe zij verder willen in hun werk en wat zij nog kunnen verbeteren. Het resultaat per medewerker wordt vervolgens individueel besproken met de coach tijdens een eindgesprek.

Het programma bestaat uit:

  • 2 keer 1-op-1 coaching met een ervaren coach.
  • 3 groepssessies met andere medewerkers zodat ze met en van elkaar leren.

Data & Locaties

Deze in-company training wordt in overleg gepland.

Kosten & Investering

De training is kosteloos wanneer je als bedrijf valt onder de CAO van Colland en premie afdraagt aan Colland Arbeidsmarkt.

Van hovenier
naar projectleider

“Ik begon als (vakbekwaam) hovenier, maar dankzij de juiste opleiding ben ik nu trots een (aankomend) projectleider te zijn. Elke tuin vertelt een verhaal, en ik ben klaar om die verhalen te coördineren en tot leven te brengen”.

Simon

Twijfel je nog?

Stel dan al je vragen aan een groen-
professional tijdens het digitale vragenuur.

Of loop een proefdag of proefavond
mee en beleef het zelf.