Keuren elektrische arbeidsmiddelen NEN-3140

Duur

1 dag

Locatie

Data

Deze cursus start eind 2024/begin 2025

Kosten

€683,- excl. 21% btw

Subsidie

Colland

Taal

Nederlands

Resultaat

Keuren elektrische arbeidsmiddelen NEN-3140

Veel hoveniers maken gebruik van elektrische arbeidsmiddelen om hun werkzaamheden goed te kunnen verrichten. Deze elektrische arbeidsmiddelen moeten periodiek gekeurd. Om het voor bedrijven makkelijker te maken organiseert de VHG een cursus NEN 3140 Elektrisch gereedschap keuren. Dit zodat de bedrijven bevoegd zijn om zelf hun elektrische arbeidsmiddelen te keuren.

Voor wie is deze opleiding?

Hoveniers die gebruik maken van elektrische arbeidsmiddelen om hun werkzaamheden goed te kunnen verrichten.

Wat ga je leren?

Na afronding van de training zijn de deelnemers in staat om 1-fase en beperkte mate 3-fase apparatuur te keuren middels visuele inspectie en door metingen en beproevingen. Hierdoor zijn de deelnemers bevoegd om de periodieke keuringen van de elektrische arbeidsmiddelen zelf uit te voeren en hoeven zij dit niet meer uit te besteden aan een externe partij.

Data & Locaties

Deze cursus start eind 2024/begin 2025.

Kosten & Investering

De kosten voor deze cursus bedragen € 683,- excl. btw per deelnemer.

Subsidie

Deze cursus wordt 75% vergoed door Colland, mits men voldoet aan de voorwaarden. Wil je weten of je in aanmerking komt voor de vergoeding? Klik dan hier voor meer informatie.
Belangrijk: Heb je dit jaar al een beroep gedaan op Colland subsidie dan kun je het niet voor een tweede maal aanvragen.

Van hovenier
naar projectleider

“Ik begon als (vakbekwaam) hovenier, maar dankzij de juiste opleiding ben ik nu trots een (aankomend) projectleider te zijn. Elke tuin vertelt een verhaal, en ik ben klaar om die verhalen te coördineren en tot leven te brengen”.

Simon

Twijfel je nog?

Stel dan al je vragen aan een groen-
professional tijdens het digitale vragenuur.

Of loop een proefdag of proefavond
mee en beleef het zelf.