Krachtige leermeester

Duur

3 dagen verspreid over ca. 6 weken

Locatie

Data

Meerdere startdata in 2024

Kosten

Kosteloos*

Subsidie

MDIEU

Taal

Nederlands

Resultaat

Erkend branche certificaat VHG

Krachtige leermeester

Hoe zorg je ervoor dat jouw (ervaren) medewerker een goed uitgeruste leermeester wordt? De training Krachtige Leermeester helpt hierbij en is een belangrijke bron van zowel vakinhoudelijke kennis als vakspecifieke vaardigheden.

Voor wie is deze opleiding?

Zowel mensen met als zonder leidinggevende ervaring kunnen de training volgen. In het programma krijgt de leermeester praktische handvatten voor het nog leuker en effectiever begeleiden van de (nieuwe generatie) vakmannen en -vrouwen. Ook versterken we de didactische vaardigheden van de leermeesters. De deelnemer leert zijn/haar eigen leiderschapsstijl beter kennen en bedenkt samen met de coach wat hij/zij nodig heeft om (nog) sterker te worden in leiderschap.

Wat ga je leren?

We bieden de deelnemer minimaal twee keer 1-op-1 coaching met een ervaren coach aan. Daarin leert de deelnemer de eigen leiderschapsstijl beter kennen. De leermeester bedenkt samen met de coach wat hij/zij nodig heeft om (nog) sterker te worden in leiderschap. De leermeesters nemen vervolgens ook
deel aan een groepssessie met andere leermeesters uit andere bedrijven zodat ze met en van elkaar leren.

En een vast onderdeel is vaardigheidsontwikkeling gericht op coachend leiderschap en communicatie. Zo versterken we ook de didactische vaardigheden van de leermeesters. Ook dat doen we in groepsverband. Kortom, we bieden twee persoonlijke sessies en twee groepssessies.

Data & Locaties

Deze cursus is in-company te volgen, startdatum in overleg.
Bleiswijk: 28 februari, 7 maart, 20 maart
Breda: 7 maart, 21 maart en 28 maart.

Kosten & Investering

De cursus is kosteloos wanneer je als bedrijf valt onder de CAO van Colland en premie afdraagt aan Colland Arbeidsmarkt.

Subsidie

Voor deze cursus zijn er subsidiemogelijkheden via MDIEU. Kijk hier voor meer informatie.

Van hovenier
naar projectleider

“Ik begon als (vakbekwaam) hovenier, maar dankzij de juiste opleiding ben ik nu trots een (aankomend) projectleider te zijn. Elke tuin vertelt een verhaal, en ik ben klaar om die verhalen te coördineren en tot leven te brengen”.

Simon

Twijfel je nog?

Stel dan al je vragen aan een groen-
professional tijdens het digitale vragenuur.

Of loop een proefdag of proefavond
mee en beleef het zelf.