Praktisch leidinggeven

Duur

20 weken

Locatie

Data

Meerdere startdata in 2024

Kosten

-

Subsidie

Colland

Taal

Nederlands

Resultaat

-

Praktisch leidinggeven

Wil jij jouw medewerkers sterker, vaardiger en gelukkiger maken in hun werk en hiermee het werkplezier en de duurzame inzetbaarheid van je medewerkers verhogen? Dan zijn deze leiderschapsprogramma’s echt iets voor jou!

Voor wie is deze opleiding?

Deze training wordt gevolgd door bijvoorbeeld; voormannen, uitvoerders en coördinatoren.

Wat ga je leren?

Werknemers ontwikkelen een eigen coachende leiderschapsstijl, ze leren hoe ze het goede gesprek rondom duurzame inzetbaarheid kunnen voeren en stimuleren medewerkers om eigen regie te nemen. Thematiek waaruit de programma’s kunnen bestaan: coachend en verbindend leiderschap, communicatie, feedback geven, bespreekbaar maken van werkdruk en werkplezier, samenwerken en teamontwikkeling.

De programma’s starten in oktober, november, januari en maart en hebben een duur van ca. 20 weken en bestaan grofweg uit:

  • Intake
  • 3-4 workshops
  • 2 intervisies
  • 2 coaching gesprekken

Data & Locaties

Deze trainingen worden georganiseerd op meerdere locaties in Nederland. Kijk hier voor data en locaties bij jou in de buurt.

Kosten & Investering

De training is kosteloos wanneer je als bedrijf valt onder de CAO van Colland en premie afdraagt aan Colland Arbeidsmarkt.

Subsidie

Maximaal 20 deelnemers per bedrijf kunnen met behulp van de MDIEU-subsidieregeling kosteloos deelnemen aan het leiderschapsprogramma. Als je meer dan 20 deelnemers aanmeldt voor het leiderschapsprogramma worden per deelnemer cursuskosten geoffreerd voor deelname aan het programma. Ter tegemoetkoming van deze kosten kun je mogelijk in aanmerking komen voor een van de subsidieregelingen van het fonds Colland Arbeidsmarkt. Deze regelingen zijn namelijk ook bedoeld om werknemers gezond, gemotiveerd en goed opgeleid te houden. Meer informatie over deze regelingen en de voorwaarden waaraan moet worden voldaan vind je op de website van Colland.

Van hovenier
naar projectleider

“Ik begon als (vakbekwaam) hovenier, maar dankzij de juiste opleiding ben ik nu trots een (aankomend) projectleider te zijn. Elke tuin vertelt een verhaal, en ik ben klaar om die verhalen te coördineren en tot leven te brengen”.

Simon

Twijfel je nog?

Stel dan al je vragen aan een groen-
professional tijdens het digitale vragenuur.

Of loop een proefdag of proefavond
mee en beleef het zelf.